Retete Image

Burger vegetarian cu chiftea din broccoli

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
30 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
20 minute

Împarte în

Împarte în:
2

Ingrediente:


ungrouped

  • 2 chifle
  • 100 gr pastă de roșii uscate
  • 1 dovlecel
  • 80 gr brânză
  • 1 cartof
  • 100 gr năut
  • 150 gr spanac
  • 1 ceapă roșie
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/2 de linguriță de chimion măcinat
  • 1 ou
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • Delikat Broccoli
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  • Dezgheață Delikat Broccoli

  • Spală năutul sub jet de apă într-o strecurătoare, apoi pune-l la fiert în apă, împreună cu usturoiul tocat, ceapa, spanacul, cartoful și broccoli

  • Când legumele aproape sunt fierte, adaugă o lingură de Delikat Legume în apă și lasă pentru încă 10 minute, la foc mic

  • Într-un blender, pasează legumele fierte, adaugă ulei de măsline, oul și lingurița de chimion măcinat

  • Răstoarnă totul într-un bol și începe să formezi, cu mâinile umede, chiftele. Așează-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și lasă în cuptor timp de 15-20 de minute la 180 de grade

  • Scoate chiftelele formate și montează burgerul. Între două chifle, adaugă chifteaua vegetală împreună cu felii de dovlecel trase în tigaie, brânză și pastă de roșii uscate

  • Servește cald

 
      
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă