
Burger vegetarian cu chiftea din broccoli

Timp de pregătire:
30 minute

Timp de gătire:
20 minute

Împarte în:
2
Ingrediente:
ungrouped
- 2 chifle
- 100 gr pastă de roșii uscate
- 1 dovlecel
- 80 gr brânză
- 1 cartof
- 100 gr năut
- 150 gr spanac
- 1 ceapă roșie
- 1 cățel de usturoi
- 1/2 de linguriță de chimion măcinat
- 1 ou
- 2 linguri de ulei de măsline
- Delikat Broccoli
împreună

Paşi de gătire:
Mod de preparare
ungrouped
-
Dezgheață Delikat Broccoli
-
Spală năutul sub jet de apă într-o strecurătoare, apoi pune-l la fiert în apă, împreună cu usturoiul tocat, ceapa, spanacul, cartoful și broccoli
-
Când legumele aproape sunt fierte, adaugă o lingură de Delikat Legume în apă și lasă pentru încă 10 minute, la foc mic
-
Într-un blender, pasează legumele fierte, adaugă ulei de măsline, oul și lingurița de chimion măcinat
-
Răstoarnă totul într-un bol și începe să formezi, cu mâinile umede, chiftele. Așează-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și lasă în cuptor timp de 15-20 de minute la 180 de grade
-
Scoate chiftelele formate și montează burgerul. Între două chifle, adaugă chifteaua vegetală împreună cu felii de dovlecel trase în tigaie, brânză și pastă de roșii uscate
-
Servește cald
Gustul de acasă!
