
Buddha Bowl cu dovlecei și quinoa

Timp de pregătire:
25 minute

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în:
4
Ingrediente:
ungrouped
- dovleac
- morcovi
- ardei roșu
- ulei de măsline
- Delikat Legume fără monoglutamat
- quinoa crudă
- varză proaspătă
- nuci
- 1 cățel de usturoi
- 1 cutie (400g) fasole neagră
- oțet aceto balsamic
- 1 lime
- frunze de coriandru
împreună

Paşi de gătire:
Mod de preparare
ungrouped
-
Înjumătățește dovleacul, scoate semințele și cojește-l. Taie dovleacul wedges. Curăță și taie morcovii, curăță ardeii și taie-i în benzi. Amestecă legumele cu 2 linguri de ulei de măsline și 1 linguriță de Delikat Legume fără monoglutamat. Se așază totul pe o foaie de copt și se coace într-un cuptor preîncălzit la 200 ° C (cuptor cu ventilator: 180 ° C) timp de 20-25 de minute.
-
Pregătește quinoa conform ambalajului. spală frunzele de kale și smulge-le în bucăți mici. Blanșează-le în apă clocotită timp de 2 minute. Scoate-le și scurge-le bine apoi. Prăjește nucile de caju într-o tigaie fără a adăuga grăsime.
-
Curăță și toacă usturoiul. Pune usturoiul în uleiul de măsline rămas timp de 2 minute. Adaugă fasolea scursă, oțet balsamic și 1 linguriță de Delikat Legume fără monoglutamat și încălzește încă 2 minute.
-
Întinde quinoa pe boluri. Pune deasupra legume prăjite, fasole, kale și nucă. Taie lime-ul feliuțe. Se servește cu puțin coriandru.
Gustul de acasă!
