Tocăniță de vită cu mazăre
Tocaniță de vită cu mazăre 

  • Timp de pregătire:
    20 Minute 
  • Timp de gătire:
    60 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • 500 gr carne de vită
  • 1 ceapă albă
  • 1 morcov
  • 1 lingură paste de tomate
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 linguriță boia de ardei roșu dulce
  • 1 legătură pătrunjel
  • Delikat Mazăre Verde

Paşi de gătire:

  1. Taie carnea de vită bucățele

  2. Încinge o tigaie cu ulei și călește carnea până se rumenește ușor

  3. Adaugă ceapa și morcovul tăiate cubulețe și lasă pe foc încă 5 minute. Apoi, adaugă pasta de tomate și boia de ardei roșu dulce

  4. Adaugă Delikat Mazăre Verde și las-o la foc mic pentru 5 minute să se decongeleze

  5. Toarnă în tigaie puțină apă să fiarbă mai ușor și lasă compoziția pe foc timp de 45 de minute

  6. Presară pătrunjel și servește caldă

Gustul de acasă