Ai încredere în
Gustul de acasă!
Crestează roșiile la baza lor și pune-le la opărit câteva minute, pentru a scăpa ușor de coajă.
Toacă mărunt toate ierburile aromatice - busuioc și oregano. Apoi toacă și usturoiul, să fie cât mai mărunțit.
Taie roșiile fără coajă în cuburi.
Într-o tigaie încinge bine uleiul de măsline și adaugă usturoiul. După câteva minute de amestecat bine adaugă și o parte din ierburile mărunțite. Stinge totul cu puțin vin roșu și adaugă roșiile în tigaie și o linguriță de Delikat Legume.
Amestecă bine din când în când și lasă sosul la fiert la foc mic. Dacă scade prea mult poți adăuga puțină apă.
Spre final adaugă și restul ierburilor proaspete și un vârf de sare și piper.
Poți servi sosul marinara peste paste, cu chiftele sau îl poți savura chiar pe o felie caldă de pâine cu maia.
Ai încredere în
Gustul de acasă!