Piept de pui cu parmezan, bacon si busuioc
Piept de pui cu parmezan, bacon și busuioc 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    10 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 80 g parmezan
  • 3-4 linguriţe Bulgăraşi de Savoare Gust de Găină
  • 20 g busuioc
  • 120 g bacon
  • 50 ml ulei de măsline

Paşi de gătire:

  1. Pieptul de pui se taie pe lungime în 4 şi se aplatizează.

  2. Se presară Bulgăraşi de Savoare Gust de Găină (aproximativ 3 linguriţe) peste pui, se dispun frunzele de busuioc şi parmezanul, apoi se suprapune o felie de bacon.

  3. În tigaia cu ulei de măsline se prăjeşte mai întâi pe partea cu bacon timp de 5 minute, apoi se întoarce şi pe cealaltă parte și se prăjește pentru încă alte 5 minute.

Gustul de acasă