Ai încredere în
Gustul de acasă!
Pune o oală cu apă la fiert, iar când a dat în clocot, adaugă în apă foile de lasagna până devin al dente. Scurge-le și clătește-le cu apă rece
Curăță morcovii, ceapa și sfecla, călește-le într-o tigaie și presară Delikat Legume
Răzuiește sfecla, pasează morcovii până devin piure și amestecă brânza cu mărarul tocat
Tapetează fundul tăvii de copt cu sos de roșii și foile de lasagna
Adaugă în straturi fiecare compoziție în parte, astfel pe fiecare strat o să fie diferit: unul dintre ele cu branza cu mărar, unul cu piureul de morcovi și unul cu sfecla răzuită
La final, pune ultimele foi și toarnă sos de rosii din belșug
Acoperă tava cu o folie și coace lasagna timp de 30 minute în cuptorul preîncălzit la 220 de grade
Savurează cald, alături de familie
Ai încredere în
Gustul de acasă!