Lasagna în 3 culori
Lasagna în 3 culori 

  • Timp de pregătire:
    25 Minute 
  • Timp de gătire:
    50 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • 250 g foi proaspete lasagna250 g foi proaspete lasagna
  • 1 l apă
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 3 morcovi
  • 1 sfeclă
  • 250 gr brânză
  • 300 gr sos de roșii
  • 1 ceapă
  • mărar
  • Delikat Legume

Paşi de gătire:

  1. Pune o oală cu apă la fiert, iar când a dat în clocot, adaugă în apă foile de lasagna până devin al dente. Scurge-le și clătește-le cu apă rece

  2. Curăță morcovii, ceapa și sfecla, călește-le într-o tigaie și presară Delikat Legume

  3. Răzuiește sfecla, pasează morcovii până devin piure și amestecă brânza cu mărarul tocat

  4. Tapetează fundul tăvii de copt cu sos de roșii și foile de lasagna

  5. Adaugă în straturi fiecare compoziție în parte, astfel pe fiecare strat o să fie diferit: unul dintre ele cu branza cu mărar, unul cu piureul de morcovi și unul cu sfecla răzuită

  6. La final, pune ultimele foi și toarnă sos de rosii din belșug

  7. Acoperă tava cu o folie și coace lasagna timp de 30 minute în cuptorul preîncălzit la 220 de grade

  8. Savurează cald, alături de familie

Gustul de acasă