Frigărui de cartofi la cuptor
Frigărui de cartofi la cuptor 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    3 Porţii

Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • boia dulce
  • 350 gr parmezan
  • 100 gr unt
  • 250 gr iaurt
  • Delikat Legume

Paşi de gătire:

  1. Spală bine coaja cartofilor și înfige cu grijă bețele pentru frigărui de-a lungul fiecărui cartof, pe mijlocul acestora

  2. Cu ajutorul unui cuțit feliază în formă de spirală fiecare cartof, la distanță de aproximativ jumătate de centimetru, de jur împrejurul bățului pentru frigăruie

  3. Răsfiră cartofii feliați de-a lungul bățului pentru frigăruie și presară Delikat Legume

  4. Topește untul și unge cartofii

  5. Într-un bol amestecă parmezan, boia dulce și tăvălește cartofii prin compoziție

  6. Lasă frigăruile la cuptorul preîncălzit la 160 de grade pentru 25-30 de minute

  7. Servește cald alături de sos de iaurt

Gustul de acasă