Ciorbă de pește 

  • Timp de pregătire:
    20 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    5 Porţii

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1/2 țelină
  • 1 ceapă
  • 30ml ulei
  • 1 lingură paste de tomate
  • 500g pește la alegere
  • 1 ardei gras
  • 500ml borș
  • 200g roșii proaspete sau în bulion
  • Delikat Gust de Găină
  • Pătrunjel și leuștean

Paşi de gătire:

  1. Morcovul și telina se taie mărunt și se pun la fiert în apă cu o linguriţă de Delikat Gust de Găină. Ceapa tăiată mărunt se prăjeşte în ulei, apoi se adaugă pasta de tomate și se prăjesc împreună cu ceapa încă puțin

  2. Se stinge totul cu puțină apă, apoi se toarnă în oală și se continuă fierberea încă 10 minute

  3. Borșul se fierbe separat şi se adaugă la ciorbă la sfârşitul preparării. Se potriveşte gustul cu sare, iar înainte de servire se adaugă pătrunjelul şi leuşteanul tocat

  4. Se adaugă crapul curățat, spălat și tăiat bucăți, împreună cu ardeiul gras tăiat mărunt şi roşiile decojite și tăiate felii

Gustul de acasă