Ai încredere în
Gustul de acasă!
Fasolea se alege de impurități, se spală (este indicat dacă se poate să o lăsați timp de 10-12 ore - peste noapte - la înmuiat în apă rece) și se pune la fiert în apă rece. Se schimbă apa de fierbere de 2-3 ori, înlocuindu-se cu apă fierbinte
După ce ați făcut ultima schimbare a apei de fierbere, se adaugă costița întreagă. Când fasolea este aproape fiartă, se adaugă ceapa și zarzavatul tăiat mărunt, împreună cu sare, usturoiul tocat şi Delikat Gust de Găină, după gust
După ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adaugă roşiile decojite și tăiate cubuleţe şi pasta de roşii diluată cu puțină supă. Costița se scoate, se dezosează, se taie cubuleţe şi se pune la loc în ciorbă. Se mai fierbe încă 10 minute, după care se potriveşte gustul cu sare și oțet
Înainte de servire se adaugă verdeața tocată.
Ai încredere în
Gustul de acasă!