Legume ca în sezon, oricând ți-e dor

Bucură-te de gustul legumelor românești, culese când sunt coapte și congelate rapid pentru a-și păstra întreaga bunătate. Ce savuroasă iese ciorba cu morcovi, cartofi și mazăre de la noi. Ca să nu mai vorbim de tocănița sau legumele trase la tigaie.
Gustul tau de acasă are nevoie de legume crescute tot acasă.

1.
Semințe alese cu grijă, plantate în pământ românesc
2.
Cresc fără grabă, deci cresc bine
3.
Soarele le mângâie, ploaia le hrănește
4.
Le culegem doar când sunt coapte
5.
Când au cel mai bun gust și nutrienți din plin
6.
Le congelăm imediat, să păstram toată bunătatea
7.
Bucură-te de legume hrănitoare tot timpul anului

Gustul legumelor de la noi, oricând poftești

Tot ce-i mai bun din natură

CULTIVATE ÎN ROMÂNIA

Legumele congelate de la Delikat sunt cultivate la noi în țară, iar calitatea lor e controlată de la sămânță, până ajunge la tine în farfurie. Legume românești adevărate, gustul pe care îl iubești.

HRĂNITOARE

Legumele congelate imediat după recoltare păstrează toți nutrienții legumelor proaspete. De multe ori, legumele proaspete își pierd din proprietăți pe drum, la raft sau în frigiderul tău, însă cele congelate rămân la fel.

GUSTOASE

Pentru că le congelăm în sezon, când au cel mai bun gust. Așa că, atunci când le pui în ciorbă, tocănițe sau alte mâncăruri, legumele sunt la fel de savuroase ca atunci când le culegi cu mana ta din gradină.

USOR DE GATIT

Legumele congelate sunt deja spălate și curățate, gata de folosit pentru rețetele tale preferate. Nimic nu se compară cu gustul de acasă al bunătăților pregătite cu legume românești adevărate.

INGREDIENTE SĂNĂTOASE TOT ANUL

Prin congelare, legumele își păstrează nutrienții, gustul și textura, ca tu să te bucuri de beneficiile lor și în extra sezon.

MAI SUSTENABIL, MAI ECONOMIC

Spre deosebire de legumele proaspete care sunt foarte perisabile, legumele congelate așteaptă cuminți în congelator, până cand ai nevoie de ele. Consumi doar atunci când ai poftă și nu mai irosești mâncarea.

Rețetele tale preferate au nevoie de legume colorate.

gustuldeacasa retete
gustuldeacasa retete