Delikat Bulgarasi

ALEGE GRANULELE CU GUST BOGAT
DE LA DELIKAT!

Când adaugi Bulgărași de Savoare în mâncare, se simte. Pentru că granulele conțin legume și verdețuri de calitate, uscate natural, care dau gustul bogat de acasă rețetelor tale preferate. Tocănițele, pilafurile, sosurile sau ciorbele sunt mai savuroase, exact așa cum îți place.

Bucură-te de bogăție în bucătărie!

PUNE MAI MULTĂ SAVOARE ÎN MÂNCARE

Gustuldeacasa Bulgarasi

CALITATE, ÎNAINTE DE TOATE

Gusturile nu se discută, dar calitatea e întotdeauna pe primul loc. Avem stiluri diferite de a găti, dar cu toții ne dorim să gătim cu ingrediente bune. De aceea, Bulgărașii de Savoare au un conținut bogat de legume și verdețuri alese cu grijă, fără coloranți sau conservanți. Iar gustul bun de acasă e mereu la îndemână, oricât de acrișoară, aromată sau rafinată îți place să fie mâncarea.

Gustuldeacasa Bulgarasi

SARE FIX CÂT TREBUIE

Nu-i nevoie să mai adaugi nimic în plus și nu-ți faci griji că mâncarea iese prea sărată. Bazele pentru mâncare Bulgărași de Savoare Legume și Bulgărași de Savoare Gust de Găină conțin cantitatea ideală de sare. Ce simplu e să potrivești gustul de acasă!

Gustuldeacasa Bulgarasi

GUSTUL BOGAT PE CARE L-AI CĂUTAT

Savoarea se simte încă dinainte de a adăuga granulele în mâncare. Și se vede cu ochiul liber că va ieși ceva delicios. Bucățile mari de legume și verdețuri uscate natural creează un amestec echilibrat de gusturi pentru mâncărurile preferate ale familiei tale. O lume întreagă de savoare se revarsă în mâncare și se simte în fiecare lingură.

Gustuldeacasa Bulgarasi

MAI MULTĂ INSPIRAȚIE ÎN BUCĂTĂRIE 

Chiar și cele mai simple rețete sau cele mai banale ingrediente capătă un gust apetisant. De fapt, nici n-ai nevoie de rețetă. Amesteci ingredientele din frigider sau cămară, iar Bulgărașii de Savoare aduc toate gusturile împreună și pe toți cei dragi la masă. Gustul tău de acasă, la care toată familia poftește, e mereu pe masă. Și ce bine miroase în bucătărie!

Gustuldeacasa Bulgarasi

BUCĂȚI MARI DE LEGUME  

Cu bucăți mari de legume și verdețuri uscate natural, Delikat Bulgărași de Savoare crează un amestec echilibrat de gusturi, pentru mâncărurile preferate ale familiei tale!

Gustuldeacasa Bulgarasi

GĂTEȘTI MAI UȘOR

Chiar și când nu ai la îndemână toate legumele și condimentele de pe lista de ingrediente a rețetei preferate, e simplu să pui gust în mâncare cu Delikat Bulgărași de Savoare. Știi că mâncarea iese bună, fie că ai de gând să pregătești ceva rapid în tigaie sau te apuci de înfășurat sarmale.

VEZI TOATE BENEFICIILE

ORICE REȚETĂ AI ÎNCERCA,
BUCURĂ-TE DE TOATĂ SAVOAREA